Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vil ikke af med bleen - 5 år


Hej.

 

Jeg skriver fordi min søn på 5 stadig bruger ble. Han viser slet ikke nogen interesse for at gå på toilettet. Han tisser dog på toilettet, men kan sætte sig på toilettet for at tisse, og så 2 minutter efter kan han lave i bleen. Han har aldrig lavet på wc.

 

Vi har prøvet forskellige tilgange, faste toilettider, bleen af og alm. underbukser i stedet, snakke om det, når vi skifter og ignorere det og bare skifte. Det virker slet ikke til at have effekt.

 

Han siger selv at han ikke gider lave på toilettet.

 

Vi har valgt at give ham bleen på igen, da hverdagen herhjemme blev for negativ med håndteringen af de mange, mange par underbukser.

 

Han har haft problemer med forstoppelse og har derfor altid lavet 5-6 små aff. Om dagen. Han er nu efter en periode på et par uger med movicol, nede på ca. 2-3 gange om dagen.

 

Vi forsøger lige nu med lactosefri mælk.

 

Hvad kan vi gøre mere? Han skal i skole efter sommer og begynder at besøge skolen efter jul. Vi havde håbet at han var vokset fra det inden skolestart.

 

Mvh.


/Chalfe9.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk