Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vi er trætte - han vågner om natten er 2 1/2 år


Hej.

 

Vi har en dejlig dreng på 2,5 år. Som til daglig trives og er en glad og frisk dreng.

 

Han har aldrig været den bedste til at sove om natten, men igennem det sidste 1/2 til hele år, er det kun blevet være. Han har ofte vågnet mellem kl. 02 og 06 om natten og vil trøstes og ind og ligge i vores seng, hvilket som sådan har været okay. Men nu (og i hvert fald de sidste 6-8 mdr.) er det hver aften, det tager en time at putte ham, hvorefter han kun sover 1-2 timer i sin egen seng, før han vågner og vil ind i vores seng.

 

Han falder i søvn med det samme, hvis han kommer ind til os, men prøver vi derimod at få ham til at sove i sin egen seng, kan han snildt skrige/græde 2-4 timer, før han falder i søvn igen.

 

Vi har vitterligt forsøgt alt, vi kan komme på, både op til putningen, og om natten.

 

Han har fået ny seng, været med til at vælge sengetøj, bamser osv. Vi putter og hygger, inden han skal sove, og vi sidder og nusser, når han skal sove. Vi har også prøvet at gå ud fra værelset, før han sover, men lige lidt hjælper det.

 

Vi er nu nået dertil, at vi ikke sover godt overhovedet, da han jo fylder mere og mere, og 49 ud af 50 aftener, når at ligge i vores seng, inden vi selv er gået i seng.

Dette påvirker selvfølgelig også min mands og mit forhold. Vi er virkelig ved at være desperate, da vi venter lillebror om ca. 3 mdr

 

Mvh.


/Nogle trætte og desperate forældre.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk