Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Varm pige - 19 mdr.


Hej Else

Jeg har en datter på 19 mdr., og hun er et skønt barn, der har aldrig været nogen problemer. Mit problem er, at hun er et varmt barn, hvilket giver lidt problemer om natten, da hun sveder meget.

Et konkret eksempel er fra i nat, hvor hun var helt våd i håret og faktisk også på brystet (tror muligvis at det var savl) men kold på kroppen. Jeg lagde selvfølgelig hendes dyne over hende (hun sover stadig med sin babydyne i uld), men det var med en vis ambivalens, da hun jo var våd af sved... Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. Nogle gange sover hun med natdragt, andre gange med pyjamas og strømper efter behov.

Vi er ved at finde ud af, hvilken juniordyne hun skal have, hvilket er en jungle synes jeg. Alle materialer lover jo at de kan temperaturregulere, så hvad er egentlig bedst - dun, silke, uld, temprakon, kapok?

Hun bliver heldigvis ikke syg af sine svedeture om natten, og hun vågner heller ikke af det, så jeg tror egentlig ikke hun selv oplever problemet, men jeg kan ikke lade være med at bekymre mig alligevel...

Har du nogen forslag til, hvordan jeg kan hjælpe hende til at have en mere konstant temperatur?

Venlig hilsen
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk