Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vågner og græder om natten - Dreng 11 mdr.


Hej.

 

Jeg er lidt i tvivl om hvem jeg skal skrive til af fagpersonerne på jeres hjemmeside, men tror det er en sundhedsplejerske.

 

Jeg har en dreng på 11 måneder, han har fået lavet dræn i begge ører, inden da fik han sprunget begge ører to gange, bare lidt start info.

 

Drænene har hjulpet, og han er blevet den glade dreng igen, som han var før. Men påvirker drænene søvnen? Han vågner grædende flere gange om natten, og det er hver nat i snart 2 måneder! nogen gange er jeg oppe ved ham mellem 10-15 gange, for at give ham en sut eller en hånd, men hjælper ikke! Hvis jeg giver ham sutten, hjælper den for kort tid, men så vågner han og græder igen.

 

Han har dog de fleste gange lukkede øjne, men til sidst opgiver vi og tager ham ned i vores seng, og så sover han og græder ikke, men hvad kan vi gøre for at han ikke vågner op grædende? Også at vi slipper for, han kommer i vores seng?

 

Han sover ca. ved 19-20 tiden i vores værelse, og står op kl. 5 som er alt for tidligt! Troede et barn på hans alder sov til 6-7 tiden.

 

Jeg har hørt at nogle børn lider meget af søvnassociationer kan han være en af dem? Vi arbejder begge og vi får ikke meget søvn pga. alle afbrydelserne om natten, så det er svært at passe vores job.

 

Han får havregrød til morgenmad som han ikke selv kan finde ud af at spise, men vi prøver at hjælpe ham på vej. Han smider tallerken på gulvet, hvis han sidder med den selv. Han bliver så sur og græder hver morgen, når vi skal spise og under spisningen, har prøvet at give ham en ske eller banan det hjælper ikke.

 

Gør jeg noget forkert? Hvordan kan vi komme ud af flasken? Han er helt hypnotiseret af sin flaske og venter allerede på den efter aftensmad, og græder når han ser den, hvis ikke han får den med det samme. Har du et løsningsforslag?

 

Håber i kan hjælpe mig med svar på mine spørgsmål!

 

Med venlig hilsen


/Nanna.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk