Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vågner hver nat - 5 år


Jeg skriver til jer, da vores søn, Adam, igennem mere end 1 år er vågnet om natten (Læs: hver nat ).
 
Han kommer fast ind til os, og jeg forsøger hver gang at følge ham tilbage i egen seng. Må indrømme, at det ikke er hver nat jeg står op, da det er trættende i længden.
 
Vi ved ikke hvad vi skal stille op ! Han undskylder det altid med at han enten har mareridt eller ikke kan sove. At han ikke kan sove passer ikke, da han hurtigt falder i søvn igen.

 

Mareridt kan vi jo ikke udelukke, men hver nat ! Han mente selv, at en drømmefanger ville virker, men den havde kun effekt i 1-2 uger, så var det igen hver nat han kom. Han sagde så at det var fordi hans drømmefanger var gået i stykker ! Vi prøver at tale med ham om det når han skal sove, vi har prøvet med en sovebamse, belønning med klistermærker, en weekend sov han med sin søster på 7 år, men det holdt kun 1 nat, så kom han rendende igen.

 

Han skal i skal i skole til sommer, og har et stort ønske om at sove hos venner, men så længe han render om natten får han ikke lov. Han skal også snart på koloni med børnehaven, og der ved vi ikke helt hvad vi skal gøre.
 
Han er en meget glad og kvik dreng. Han er hurtig i replikken og altid et skridt foran i hans tankegang. Vi får at vide at han er meget vellidt af hans venner, dog er han ikke en fysisk dreng i børnehaven, da han fysisk er lidt intimideret af de andre drenge. Han har i en lang periode været syg med astma, og lægerne mener at denne periode har hæmmet hans fysiske udvikling. Men han elsker at udfolde sig fysisk herhjemme, når han har "slåskamp" med sin far.
 
Ved ikke om der er andre informationer jeg kan give, men vi er rigtig frustrerede og det resulterer nogle gange i skænderier, da min mand mener, at jeg kan gøre mere for at få Adam til at sove hele natten! Men hvad ?
 
Håber der er svar at finde :o)
 
På forhånd tak.


/Elouise

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk