Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vågner ALT for tidligt - 10 mdr.


Hej Else,

Min dreng er 10 måneder, og har i snart 2 måneder vågnet ved 4.30-5.00-tiden om morgen. Han er frisk og virker ikke til at vil sove igen. Vi har prøvet et par gange, men han bliver gal og ked af det. Jeg ammer ham ikke om natten og har ikke gjort det et par måneder. For en uges tid siden stoppede jeg også med at amme ham, når han vågnede kl.4.30-5.00. Han sov ikke videre efter amning om morgenen, og vi tænkte at det måske kunne være amningen han vågnede så tidligt for.

 

Men han vågner stadigvæk så tidligt - og det er 98 procent af gangene kl. 4.30. Vi står så op, og der kan godt gå en halv time en time, før han får morgenmad, så jeg føler ikke at han vågner, fordi han er sulten.

Hvad kan vi gøre? Synes det er hårdt at blive ved med, at stå så tidligt op. Han virker også tit træt allerede efter halvanden time. Men jeg putter ham først til formiddagslur ved 7.30-8.00, for at det helle ikke bliver for tidligt. Han sover gerne halvanden time eller lidt mere. Han bliver så puttet til sidste lur ved 12.30-13.00 og sover halvanden time. Jeg ammer ham om aftenen ved 18.45-tiden, hvor han falder i søvn og ligger i sin seng ved 19.00-19.15.

Han er generelt altid glad, har kravlet siden at han var 9 måneder, vil nu stå op af alting og han elsker det. Han kan dog virke lidt klynke om morgenen, fordi at han er træt.

Jeg skal begynde og arbejde om en måned, hvor han skal begynde i dagpleje og synes, at det bliver hårdt for alle, hvis at vi skal op kl. 4.30.

Håber du kan hjælpe. God jul,

 

mvh.  


/En træt mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk