Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Urolig nattesøvn - 2,8 år


Hej sundhedsplejersken.dk

 

 

Jeg har en datter på 2 år fra maj 2012, og hun vågner op til flere gange om natten. Hvis hun ligger i sin egen seng, så vil hun have noget at drikke hver gang, hun vågner. Hun vil have at jeg skal putte med hende eller holde hende i hånden, så hun kan mærke mig.

 

Hun sover med en bamse og en nusseklud og bruger ikke sut. Hun vågner gerne mellem 5-10 gange på en enkelt nat, også selvom hun ligger i min seng sammen med mig, så vågner hun også.

 

Hun kommer i seng mellem 18.30-19.00 og selvom hun kommer tidligt i seng så kan hun sagtens sove til kl. 9-10 stykker, fordi at hun vågner så mange gange i løbet af natten. Lige for tiden har hun fået en underlig ide om, at hun gerne vil pille mig i navlen, når hun skal sove. Hvilket jeg ikke vil have, at hun skal gøre, og så begynder gråden ellers *suk*.

 

Det tager rigtig hårdt på min skolegang, fordi at jeg ikke får nok søvn. Min kæreste møder på arbejde kl. 06 og er derfor meget træt, når han har sovet her. Vi diskutere rigtig meget omkring min datters søvn og er begyndt at blive uvenner over det. Og det går desværre udover min datter nogle gange, fordi vi begge er så frustreret og har mangel på søvn..

 

I hendes vuggestue der sover hun fint til middag med sin bamse, de har ingen problemer med hendes søvn dernede. Jeg synes efter hånden, at jeg har prøvet det hele, men lige meget hjælper det.

 

Jeg har overvejet at lade hende græde sig selv i søvn, som den sidste udvej. Men det tror jeg bare ikke, at mit moderhjerte kan holde til i længden. Jeg håber inderligt at I kan hjælpe mig, da det både ødelægger min datters og min søvn, vores normale hverdag og mit forhold til min kæreste.

 

Hilsen


/En træt mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk