Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Urolig dreng på 5 uger


Hej Niels,

 

Jeg skriver til dig fordi jeg har en snart fem uger gammel dreng, som virker meget urolig. Enten sover han eller også græder han.

 

Sundhedsplejersken og jeg er efterhånden tømte for ideer til, hvad der kan være galt med ham. Han vil ammes hver halvanden time. Inden han ammer er han urolig, og efter han ammer, er han utrøstelig en halv times tid. Så falder han lidt til ro, eller i søvn. Vi har altså ikke nogen "rolig" vågen tid med ham. Jeg får bøvset ham af hver gang.

 

Han har ca. 10 bleer med afføring om dagen og vi har også skiftet hans D dråber ud. Han tager på i vægt.

Grunde til at jeg skriver til dig som børnelæge er, at jeg under graviditeten led af polyhydramnios, uden at man fandt en årsag hertil. Jeg kan flere steder læse at nogle af årsagerne til denne tilstand kan have med barnets nyrefunktioner at gøre eller sygdomme i centalnervesystemet. Vores søn tisser fint, men kan du tænke at der kunne være en sammenhæng mellem min for meget forstervand i graviditeten og hans urolighed specielt i forbindelse med amning?

 

Mvh
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk