Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Udfordringer i vuggestuen - 18 mdr.


Kære Fagpanel

 

Jeg skriver til dig da jeg har brug for hjælp angående min søn på 18 mdr.

 

Han har gået i vuggestue siden han var 10 mdr. og har egentlig været glad for at lege med andre børn og altid været en glad dreng, så flyttede vi til en ny by og ny vuggestue, indkøring gik ok.

 

Den nye vuggestue har lavet det slåedes, at en stue er for de små 1-2 årige og en anden stue for 2-4 årige og den sidste stue for 4-6 årige.

 

Dog har de af økonomiske årsager været nødsaget til at tage små børn ind på stuen for de 2-4 årige. Dette betyder at der nu er 3 små på under 1 år og min søn på 18 mdr. og resten er store børn på 3 1/2 år.

 

Denne her stue er i åben forbindelse med et stort alrum for de helt store børn på 4-6 år.

Vi har, efter indkøringsperioden, oplevet flere gange, at han er begyndt at slå sig selv og mig, når han bliver hentet, og det fortsætter derhjemme indtil 1-2 timer, hvorefter han bliver "sig selv" og er sød, kærlig, rolig dreng.

 

Han er i vuggestuen meget glad for at lege med de store drenge, som leger vildt, og han prøver at være lidt med. Især en af drengene kysser meget vores søn og krammer ham, har jeg set ved afhentning af ham, og en af gangene observerede jeg, at han lige bagefter slog sig selv hårdt i hoved. Håber du kan hjælpe os med dette.

 

Mvh


/Hannah.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk