Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tremmeseng eller madras på gulv?"Spørg os" svarer:

Hej Flemming

 

Tak for dit relevante spørgsmål ift. tremmesenge.

 

Tremmesenge egner sig rigtig godt til jeres barn, når det er vokset ud af vuggen. Men så snart jeres barn kan begynde at kravle over tremmerne selv, er der risiko for, at jeres barn kan falde ud af tremmesengen.

 

For at undgå at jeres barn falder ud over tremmerne og kommer til skade, anbefaler man derfor. at man tager tremmerne af sengen på den ene side, så jeres barn selv får mulighed for at kravle ud af sengen.

 

Det er helt rigtigt, som du også skriver, at I i stedet for tremmesengen, kan bruge en lav barneseng, når jeres barn selv kan kravle ind og ud af den. Uanset om I benytter en tremmeseng uden tremmer til den ene side, eller I vælger en lav seng, kan det være en god ide at lægge en madras, et blødt tæppe eller lignende, så jeres barn ikke slår sig, hvis det ved et uheld falder ud af sengen.

 

Så udgangspunktet er, hvad der passer for jer og jeres familie. Og selvfølgelig hvordan jeres barn er. I skal selvfølgelig tænke på den løsning, som giver størst sikkerhed for jeres barn.

 

De bedste hilsner

 

Else Guldager
Sundhedsplejerske ph.d.


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk