Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Træt pige i børnehave - 3 - 4 år


Hej.

 

Jeg skriver til jer da min datter næsten hver dag i børnehave, bliver meget ked af det og græder. Hun er generelt en meget glad og frisk pige. Hun startede i børnehave sidste år i august og er faldet godt til.

 

Problemet er at hun ofte bliver meget træt, og så skal der ingenting til før hun bliver ked af det. De forsøger at få hende til at sove ved 12.30, men hun ligger bare og holder de andre vågne med at snakke. Så derfor tager de hende ud, og ofte siger hun selv, at hun vil ikke sove.

 

Det resulterer så i, at hun render rundt og piver. De sidste to måneder er hun ofte faldet i søvn derhjemme om eftermiddagen.

 

Børnehaven ved ikke hvad de skal stille op med hende, da de jo ikke kan tvinge hende til at falde i søvn, og så spørger de os. Herhjemme vil hun heller ikke sove, her har vi nogle gange givet hende lov til at slappe af til en tegnefilm, som så resultere i at hun 2 ud af 3 gange falder i søvn. Men det kan de selvfølgelig ikke gøre i børnehaven.

 

Håber i har en ide til, hvad vi kan gøre.

 

Venlig hilsen


/Ann.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk