Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Svært ved at falde i søvn - 3 1/2 år


Hej!

 

Jeg har en datter på 3 1/2 år, som har meget svært ved at falde i søvn om aftenen. Da hun ikke længere sover middagslur, er jeg bekymret for, om hun får nok søvn, når hun først falder i søvn kl. 21 - 22 om aftenen og vågner senest kl. 7, gerne 6:30.

 

Vi har altid haft det samme putteritual: nattøj, godnathistorie, i seng og godnatsang i sengen. Derefter begynder balladen, når hun står op igen og igen og vil have vand, klager over smerter diverse steder, er bange for et eller andet eller bare klynger sig til os. Hver gang lægger vi hende i seng igen og siger godnat.

 

Dette mønster har hun haft stort set altid, da hun aldrig har været god til at falde i søvn selv. Hun siger selv, at hun ikke er træt. Jeg håber, at jeg kan få et godt råd.

 

/Nanna
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk