Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Svampinfektion - 28 dage


Hej Anne

 

Jeg håber du kan hjælpe mig lidt, eller i hvert fald forsikre mig en smule. Jeg er for 28 dage siden blevet mor, til den skønneste lille pige. Hun har dog over den seneste uge haft ondt, når hun skal af med afføringen. Hun skriger og vrider sig, både når hun er vågen og når hun sover og er helt utrøstelig, indtil hun er kommet af med det. Det er meget tyndt, det der kommer ud - dette har stået på en uges tid også. Samtidig er hun begyndt, at gylpe en del, hvor der sommetider også kommer hvide flager med op. Vi var til læge i mandags, hvor hun sagde det ikke betød noget, og det bare var fordi hun voksede.

 

Vi har siden torsdag, sidste uge, behandlet hende for svamp, både i mund og bagi (længere tids behandling ved numsen).

 

Hun spiser omkring 10 minutter, hvorefter hun bliver skiftet og lagt til brystet igen (rutinen inden behandling for svamp). Denne gang vil hun bare ikke rigtig tage fat, og hun bliver hidsig, selvom brystet er i munden på hende. Hvis vi tager hende op, søger hun og sutter på sin hånd. Vi har prøvet med sut og den vil hun ikke have. Jeg synes ikke 10 minutter er nok, og kan mærke på hende, at hun er mere sulten end det, og hun spiser også gerne igen efter 40 - 60 min, og her kan det godt være mere end 20 min. Jeg synes dog det er længe og vente, og specielt om natten, hvor vi alle er trætte, da hun ikke vil ligge selv og sove, men skal være i vores arme.

 

Mine spørgsmål er nu, kan hun ikke tåle brentanen, som vi behandler med mod svampen? Kan jeg spise eller drikke noget, som kan modhjælpe smerterne i maven? Kan man behandle med andet, for, at se om det er brentanen, som er skyld i hendes dårlige mave og gylpningen?

 

Håber meget du kan hjælpe, da hun ikke lader til, at have feber eller andet.

 


/Michelle.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk