Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Søvnen driller - dreng 11 måneder


Kære Else.


Jeg skriver til dig fordi min snart 11 mdr. gamle søn sover meget dårligt om aftenen/natten. Han vågner hver halve til hele time hele aftenen og frem til ca. kl. 2 om natten. Det er som om han på det tidspunkt falder ordentlig i søvn, og sover så oftest til næste morgen (ca. til 7.00-7.30). Når han bliver puttet om aftenen (ca. kl. 20), falder han i søvn hos mig, mens jeg vugger ham eller går rundt med ham, hvorefter jeg kan lægge ham over i sin seng.

 

Putningen foregår på hans værelse, hvor han også sover om natten. Når han så vågner igen i løbet af aftenen og natten, starter det forfra med at vugge ham i søvn. Han skriger rigtig meget, hvis ikke jeg tager ham op, så det er desværre blevet en meget dårlig vane især for moren, som efterhånden er ved at være godt træt af det. Det skal dertil siges at jeg om 14 dage starter på arbejde igen efter barsel, så jeg frygter lidt, hvordan det skal komme til at gå i og med at min sammenhængende nattesøvn er begrænset.

 
Det jeg har brug for er at vide, om der er en logisk forklaring på hans søvnmønster, og hvordan jeg får ham lært selv at falde i søvn. Håber du kan hjælpe en fortvivlet og træt mor.

Mvh.


/Jekilo.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk