Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sover hun for meget? 3 1/2 mdr.


Hejsa,

 

Jeg er begyndt at bekymre mig for min datters trivsel - hun sover nemlig meget mere end tidligere, og hun burde jo "efter bøgerne" efterhånden sove mindre. 

 

Den sidste 1½ uge har hun sovet ca. 22-4/5 om natten. Er vågen ca. 1 time og så sovet igen 2-3 timer. Herefter vågen 1-1½ time for så at sove alt mellem 3 og 5 timer, oftere de 5 timer, om formiddagen. 

 

Der går ikke mere end maks 1 time, så er hun faktisk putteklar igen, og kan så lige tage mellem 3 og 5 timer igen om eftermiddagen. 

 

Det undrer mig?!

 

Før sov hun det samme nat, og så vågen ca. 2 timer før der indfandt en lur på mellem 3 og 5 timer. Resten af dagen kunne hun til tider tage en powernap på 30-45 min, men bestemt ikke hver dag. Og ikke at hun så var vågen og frisk hele dagen, men sove skulle hun bare ikke. 

 

Min datter får Nan HA, og har udelukkende fået dette siden hun var 17 dage gammel. Nan HA iflg aftale med egen SP da jeg har flere allergier.

 

Hun spiser 5 flasker dagligt, og mellem 140-170 ml pr flaske. 

 

Hun vejede 3.300g til fødslen, tabte sig til 3.000g og vejer idag ca 5.500-5.600g. 

 

Mange hilsner


/Den overbekymrede mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk