Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sover for lidt? - Dreng 10 uger


Hej.

 

Håber i kan hjælpe mig med et søvnproblem.

 

Min søn, født til termin, er 10 uger og en glad, nysgerrig og stærk dreng. Han er flaskebarn og har været det hele tiden- får grøn allomin. Vores problem er søvn.

 

Han sover om aftenen fra ca. 22-2/3 og vil have mad. Derefter sover han meget uroligt og ligger med hovedet fra side til side og klynker. Jeg prøver at tage ham over i vores seng, men det hjælper ikke. Han ligger med lukkede øjne men meget uroligt.

 

Kl. 7 står vi op og han spiser. Vi leger 1-2 timer og når han gaber, gnider sig i øjnene osv. lægger jeg ham i liften. Han falder i søvn, men vågner efter max. 20 min. Jeg prøver at få ham til at sove igen, men det ender altid med, at han bliver ked af det, og jeg tager ham op.

 

Så bliver jeg nødt til at gå med ham indtil han falder i søvn og ligger i armene. Her sover han lidt længere. Sådan er det hele dagen. Hvis jeg kører i barnevogn med ham falder han i søvn, men 10 min. efter den stopper, vågner han og skal køres i søvn igen.

 

Jeg er efterhånden ret frustreret over, at han ikke kan sove længere lure eller for sig selv.

 

Skal jeg være bekymret- eller skal det nok komme med tiden?

 

På forhånd tak.

 

Kh.


/Stinne

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk