Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sover dårligt - 6 uger gammel"Spørg os" svarer:

Kære bekymrede første gangs forældre.

 

Det er svært at bedømme jeres søns søvnmønster. Han er kun 6 uger og her kan man ikke forvente, at der er nogen fast rytme for ham endnu. I skriver ikke hvor længe han sover de 1-3 gang han sover i løbet af dagtimerne. Og jeg kan forstå at han sover cirka 2 timer ad gangen. I skriver ikke noget om, hvordan han spiser, og om han virker sulten.

 

Jeg synes, I skal kontakte jeres sundhedsplejerske og få et ekstra besøg med henblik på at vurdere hans søvn og hans trivsel i det hele taget. Og så få noget yderligere råd og vejledning ud fra det. For for børn i 5-6 ugers alderen er der en sammenhæng mellem den mad, hans spiser, hans sult, mæthed, hvad der i øvrigt foregår, når han er vågen og så hans søvn.

 

Med jeres usikkerhed synes jeg I har behov for en person af kød og blod, der som sagt kan vurdere hans trivsel og samtidig give jer mere sikkerhed i, hvordan I håndterer hans rytme.

 

Held og lykke med ham.

 

De bedste hilsner

 

Else Guldager


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk