Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Skal han have en "kold tyrker"? Nattesøvn 13 mdr.


Kære Else

Min søn er efterhånden blevet 13 måneder. Han trives, bruger enkelte ord, løber omkring og spiser den mad vi spiser. Han elsker at lege med storesøster på fem år

Problemet er den kære nattesøvn! Søvn har siden fødslen været en udfordring, men siden han var 8 måneder har han sovet nogenlunde om dagen, dvs. uden alt for meget vuggen og trillen med barnevogn. Han har ikke villet tage sut, og det har betydet, at han har sovet i vores seng med brystet mere eller mindre i munden. I begyndelsen var det det eneste, som vi kunne få ham til at falde til ro af, og nu er det selvfølgelig en dårlig vane, der skal ændres på.

 

Han ammes i søvn og vågner mellem hver og hver tredje time hele natten.

Der er masser af forklaringer, men nu er vi klar til at gøre noget ved det. Jeg har dog brug for nogle fif til, hvordan jeg kan holde ham hen en hel nat.. Han er ikke vant til at sove i sin seng, så den vane skal også ændres. Han er en særdeles temperamentsfuld fyr, så det vil med sikkerhed blive en kamp! At farmand tager over er desværre ikke en mulighed. Han bruger ikke sovedyr/sutteklud.

Mit spørgsmål går nok på, hvor mange krumspring jeg skal gøre i løbet af natten for at få ham til at sove? Giver det mening at bruge barnevognen en overgang? Skal jeg lade ham sove i mine arme? Eller skal han have en kold tyrker?

Håber på nogle gode tips!


/Frederiks mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk