Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sart hud i bleregionen - hvad gør vi?


Hej.

 

Jeg er så dejlig heldig at have fået en dejlig søn for 6 uger siden; mit første barn.

Vi har dog siden starten af hans liv været ramt af rigtig mange små problemer med ham og det lader til ingen ende at ville tage.

 

Han har siden han har været en uge gammel haft gulsot, eksem i ansigtet, øjenbetændelse, laktose intolerance, forkølet, luftveje virus og så det evigt tilbagevendende problem; rød rød numse!

Han har siden hans første leve uge, døjet med rød numse og større eller mindre grad, og det har aldrig rigtig været væk i meget mere end ét døgn af gangen, før det dukker op igen.

 

Vi skifter hyppigt ble (10-12 gange om dagen), lader ham ligge med numsen bar, vasker ham ved bleskift, hvor der er behov, smører med salve, når det er slemt, for at lindre udsættelsen af svie på huden, bruger føntørre til at sikrer os, at huden er helt tør ved bleskift, anvender kogtvandsklude, skiftet blemærke, og prøvet salve mod svamp (Sundhedsplejerskens anbefaling). . og ja.. lige lidt hjælper det!

 

Han har rigtig god gennemgang af både tis og afføringer, ikke noget unormalt, efter hvad vi ved.. han er meget plaget af det, og skriger ofte når han tisser eller har afføring i bleen, som om han er blevet bange for det, fordi han ved det gør meget ondt..

 

Vi aner ikke vores levende råd for at gå bugt med situationen, og vil virkelig gerne kunne hjælpe vores søn, med at få en almindelig numse igen i en forhåbentlig længere periode end en enkelt dag.

Jeg håber i kan give os en anden vinkel på situationen, da både læge og sundhedsplejerske mener, at han bare er en af de drenge der har meget rød numse, og vi bare skal give det luft, men det virker jo heller ikke.

 

Mvh


/Fie Jensen

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk