Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Overgiver sig nødigt til søvnen - 8 måneder.


Hej Else.

 

Håber at du kan hjælpe os.

 

Vi har en datter på snart knapt otte måneder (født 21.01.16 og 6 uger før termin).

 

Hun kan ikke overgive sig til søvnen (dag og nat). Den eneste måde hun vil sove på er, hvis hun bliver lagt til ved mit bryst, eller at vi går en tur med barnevognen. Hun vil heller ikke længere tage sin sut.
Hun begynder at græde lige så snart at vi lægger hende, når hun er træt. Hvis vi lægger hende lidt før, tror hun at det er en leg.

 

Vi flytter er flyttet til vores nye hus den 1. september, hvor hun har fået sit eget værelse. Lige nu sover hun ved os, men bliver båret over i sin tremmersengen, når hun er faldet i søvn.

 

Hvad ville du råde os til at gøre?


Vi ønsker jo en pige, som gerne vil sove, på sit nye værelse, så hvornår kan vi begynde med det?
Og evt. vil sove i barnevognen om eftermiddagen, som de gør der hvor hun skal i vuggestue til 1 november.
Kan du give os nogle gode metoder til at hun får lært, at overgive sig til søvnen? Og hvornår vi skal begynde? Tænker både på, om det er bedste at begynde, når vi er flyttet men også på, hvornår på dagen? Skal vi skal tage "kampen" er det ved en lur, eller når hun bliver lagt i seng til nat.

 

De bedste hilsener
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk