Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Nattetisser 5 år - er det ok?


Hej Anne.

 

Jeg har et spørgsmål ang "nattetisseri"

 

Min søn er snart 5 år. Han har ikke brugt ble om dagen siden han var 3 og det var ikke svært for ham at smide den. Han har stort set aldrig uheld om dagen.

 

Men han bruger stadig ble om natten. En lang periode var bleen kun våd en gang om ugen, og vi tænkte, det var ved at være slut. Men nu er den pludselig våd hver nat igen. Nogen gange to gange.

Vi har ikke presset på. Kun talt stille og roligt om, at det var flot når han kunne mærke, han skulle tisse om natten og sagde til.

 

Er der noget som helst vi kan gøre for at han kan smide natbleen, eller er det sandt, det er noget hormonalt, der sker af sig selv, og derfor ikke kan "læres"?

 

Vi fornemmer han ikke har lyst til at have venner til at overnatte fordi han ved, de ikke bruger ble og han gør.

 

Mvh
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk