Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Nattesøvnen volder kvaler - derng 3 år


Hej Else

Jeg har et spørgsmål vedrørende sengetid. Vores skønne søn fylder 3 år til januar, og vi er nu begyndt at have problemer ved putning, som vi gerne vil have en løsning på, inden lillebror kommer til verden til februar.

Når han bliver puttet, så virker det som om, at han liver helt op igen. Han roder rundt i sengen, og kan ikke rigtigt finde ro. Ofte står det på i en times tid, så han først sover et sted mellem 20.30 og 21.00. Han virker så også som om, han slet ikke har sovet nok næste morgen.

Det eneste der hjælper, er hvis en af os sidder hos ham og holder ham i hånden.
Vi vil utroligt gerne have, at han kan falde i søvn af sig selv, og at det ikke skal tage en times tid.

En normal hverdag ser således ud.

6.30 bliver han vækket, og vi spiser morgenmad med det samme.

7.30 er det ud af døren og ned i børnehaven.

I børnehaven spiser han godt, og sover til middag i ca. 1,5 time. Han er velfungerende blandt de andre børn og har i det hele taget nogle rigtigt gode dage med mange aktiviteter.

16.30 bliver han hentet igen og får lidt at spise, når vi kommer hjem.

18.00 Aftensmad

Efter aftensmad leger vi, indtil han får nattøj på ca. 19.15. Herefter får han lov til at se en tegnefilm, inden vi går op på hans værelse ca. 19.45 og læser en historie og taler om dagen, inden han kravler op i seng.

Jeg håber, du kan give os nogle redskaber eller gode råd til at få en bedre aftenputning, inden lillebror kommer til verden.


/Majbrit.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk