Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Nattesøvn og sutteflaske - hvad gør vi? pige 23 mdr.


Hej Vibeke.

 

Jeg har virkelig brug for hjælp til afvænning af sutteflaske.

 

Min mindste datter er 23 måneder, og får stadig sutteflaske om aftenen, når hun skal sove, samt i løbet af natten, da hun vågner 1-3 gange og beder om at få den. Hun skriger helt vildt, så hun næsten ikke kan trække vejret, hvis hun ikke får den, når hun skal sove, og hvis hun ikke får den, når hun vågner i løbet af natten.

 

Vuggestuen siger, jeg skal tage kampen op og tage en kold tyrker, men det virkelig svært!
 Hun har en storesøster på 3,5 pr som hun deler værelse med og vil jo helst undgå at have 2 vågne børn midt om natten.

 

Den mindste har haft en hård start på livet, med kolik, lungebetændelse utallige gange, samt forkølelser, astmatisk bronkitis, mellemørebetændelse (har fået lagt dræn) mm. Hun får kun havre mælk herhjemme, og det er også det, hun får i sin sutteflaske. Er begyndt at blande halv havre mælk og halv vand - har også prøvet at blande mere vand end mælk, og hun vil stadig have flasken.

 

Hun falder ikke i søvn med flasken om aftenen - hun ligger bare og hygger med den, og jeg SKAL ligge med hende i hendes seng, indtil hun sover. Så er det så hun vågner HVER aften/nat mellem 23:30-0:00 og vil have flaske igen.

Og der vil hun med ind og sove hos mig, ellers bliver hun helt hysterisk. Hvis hun ikke får sin vilje hverken dag, aften eller nat bliver hun så sur og ked af det, at hun kan skrige og græde i flere timer, til jeg giver mig. Ved snart ikke hvad jeg skal stille op?

 

Er kørt så træt. Jeg arbejder fuldtid og arbejder også hver anden weekend, så kan heller ikke se, hvordan jeg skulle tage en kold tyrker med hende, og hvor langt jeg skal strække den og lade hende skrige og græde helt utrøsteligt?

 

Håber du kan hjælpe og give nogle gode råd.

 


/Den trætte mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk