Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Næsten blefri - 3 år


Hej!

 

Jeg har en søn på 3 år, som har været blefri i en måned, (og blefri om natten i 3 uger) og han er super god til at gå på toilettet og tisse.

 

De fleste gange skal vi dog gå med ham. Han har nogle få gange lavet stort på toilettet, men det sker oftest i bukserne, bevidst.

 

Han kan sagtens lige have været på wc, også laver han stort 5 min efter.

 

Han virker ikke bange for at lave stort på wc´et, men når jeg spørger ham, om han er bange for det, nikker han. Men jeg er usikker på, om han mener det.

 

I går, sagde jeg til ham, at han først skulle gå wc og lave stort, før jeg ville lege med ham. (Jeg vidste, at han skulle til at lave stort..) Og han gjorde det, og jeg roste ham så meget, og han var VILD begejstret over, han gjorde det..

 

Men i morges var den galt igen.

Her den anden dag, hvor han også havde lavet ulykker i bukserne, tog manden sig af det, og fik ham skiftet, dog glemte han at sende ham på wc´et.

 

5 minutter efter han havde fået rent tøj på, kunne jeg skifte ham igen. Oftest siger han selv til, når han har lavet i bukserne, hvis ikke vi når at sige det først.

 

Vi har prøvet og være på wc´et sammen med ham, prøvet og gå ud med både åben og lukket dør, holdt ham i hånden, men intet hjælper.

 

Om natten er der intet problem. Hvis vi snakker om at tage bleen på ham igen, bliver han rigtig sur, men jeg tror heller ikke, at det er den rigtige løsning.

 

Hvad skal vi gøre?


Med venlig hilsen


/Kathrine

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk