Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Når faconen på hovedet er skævt


Hej Else.

 

Håber jeg har fået fat i den rette person.

Jeg skriver da jeg er lidt i tvivl om hovedformen på min lille pige.

Hun bliver snart 5 mdr., er kommet til verden med planlagt kejsersnit, da hele højre side af min livmoder var klappet sammen.

 

Hun har været meget igennem RSvirus, kolik smerter, refluks, låst i nakke, ryg og lænd.
 
Vi opdagede tidlig, at vores lille pige havde en farvoritside, når hun sov. Altid venstre lå hun til, og ja jeg lod hende ligge sådan, fordi jeg havde et barn der skreg i 8 timer i træk, så når hun endelig faldt i søvn lod jeg hende få ro.

Men ja hovedformen er nu fald i venstre side dermed også skæv. Jeg har gået til kiropraktor med hende og hun sagde efter 4 gange, at hun var låst op, har også været til kraniosakrel terapi to gange, uden det havde den store effekt.

 

Men hører rigtig tit, ej hvor er hun skæv i hovedformen, og min SP har også nævnt det en del gange, og at vi skal være obs. på, at hun ikke bliver skæv i ansigtet. Hun ligger på maven mange gange i løbet af dagen, har også en hjertepude, som jeg bruger til hende i kravlegården, men hun er nu ved at være så stor at hun selv kan fjerne den.

Hun er begyndt at sove i sin egen seng nu på sit værelse, men de sidste par aftener har jeg lagt mærke til, at hun ligger med hovedet bøjet bagud, er det farligt på nogen, eller kan det skyldes noget andet?

Ellers er hun super god til at holde sit hoved, og meget, meget god til at sparke med benene, bruger armene og hænderne rigtig meget, tager ud efter ting, undersøger osv., kan selv trille fra ryg til højre og med lidt hjælp til venstre, er rigtig god til at komme op og sidde og holder ryggen rank og hovedet flot, når

vi holder hende i hendes hænder. Tager fat om sine fødder og prøver gerne på at få dem i munden.

 

Er det bare mig der er over pylret med hendes flade/skæve hovedform?

 

På forhånd tak.


/Cmgreve

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk