Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Morgensur dreng på 19 måneder


Hej Else.


Vores søde dejlige dreng på 19 mdr. er begyndt at blive enormt hysterisk med store humørudsving og morgensur.

 

Vores dreng er en rigtig glad lille bandit, han er super aktiv og elsker sin tid i vuggestuen. Faktisk så er det lige nu det eneste, der får ham til at holde op med at græde om morgenen, at han kan få sko på og komme i vuggestuen.

Det er jo dejligt han er glad derovre, men skærer også lidt i moderhjertet. Men morgenerne er kun hyggelige i flygtige øjeblikke pt.

 

Eftermiddag/aften, når vi er hjemme alle 3, foregår rutinepræget: Ud at lege når vi kommer hjem med lidt kiks etc., og så spiser vi 17.30. Han kaster med maden, mest når han nærmer sig at være mæt ja, men det er altid et cirkus.

Det har stået på i laaaaaang tid, og vi forsøger at give ham en bid at gangen, men han vil ha tallerkenen for sig selv. Det får han også, for han er dygtig til at spise med ske/gaffel og vil gerne. Men den ryger så på gulvet senere.

Vi har forsøgt at fjerne ham fra maden HVER gang han smider noget, men uden resultat. Og forsøgt at fortælle ham, at vi bliver kede af det, når han kaster med maden. Hvordan skal vi støtte ham i, at blive bedre til at se det er forkert?

 

Ak ja, jeg ved godt han bare er en sund dreng, men har du en tanke eller råd til at få os lidt videre fra det beskrevne? Er det trodsalderen vi allerede ser? Eller en tanke er også, at han forstår virkelig meget, men sproget måske begrænser ham? Sprogligt er han meget middel, hverken foran eller bagud, vil jeg mene.
 
Ser frem til lidt opløftende betragtninger😊

 

Rigtig god dag -

 

venligst fra


/Jette.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk