Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min søn 'dasker' til mig? 2 år


Hej.

Jeg skriver fordi jeg søger nogen svar omkring min 2-årig dreng..

Han er den mest kærlige og søde dreng nogensinde. Han krammer og giver mysser og er altid i godt humør.

Men her på det sidste er der sket to ændringer hos ham. Først er han begyndt og daske ud efter mig, når jeg fjerner ham fra noget, han er i gang med. Fx når han skal til og spise eller skiftes. Og andre gange kan det komme ud af det blå, at han kommer hen og lige dasker mig.

Hvad betyder det? Jeg siger selfølgelig NEJ til ham, at det vil jeg ikke have han gør.

Det andet er at han pludselig er begyndt og blive bange for ting, han ikke har været bange for før. Fx at komme til læge, det bliver han rigtig ked af. Og normalt er han ikke bange for og komme til frisøren og bliver klippet. Han syntes normalt, det er rigtig spændende. Men i dag blev han bange for at skulle derind. De første 15 min var han ked af det, men da han så fandt ud af, at der ikke skete noget, så var der intet.

Og så er han ikke særlig god til og høre efter, når vi er ude nogen steder. Fx når han skal sidde i en indkøbsvogn eller lign, og hvis han kommer ned for at gå. Og når vi afviser ham og siger, han skal blive ved vognen, så skaber han sig.

 

Gør jeg noget forkert eller hvordan?

 

Glæder mig til og få svar.

Mvh. Rikke
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk