Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min baby har mavekneb - 7 uger


Hej.

 

Min 7 uger gamle baby døjer med mavekneb. Han trykker og presser uden der kommer noget afføring, han har ikke haft afføring i 5 dage nu.

 

Vi kan se, mærke og høre på ham, at det ikke er rart, og det virker til, at han har ondt når det er. Han er præmatur og kom i uge 35+5, så ved godt, de siger, hans tarme ikke er udviklet helt endnu, men kan det passe, han skal have så ondt? Jeg ammer ham 100% og han spiser fint. Hans prutter lugter så fælt.

 

Vi giver mylicon dråber, men ikke de 15 dr som anbefalet, da vi mener det er lige i overkanten. Kan han have fået forstoppelse af dem måske ?

 

Sidst han havde afføring var det godt tyndt og slimet, normal farve.

Han ligger og vrider sig og piver, mens han presser og trykker, men bare ingen lykkepose, andet end nogle prutter sommetider, som virkelig hørmer.

 

Vi har og gør alt hvad man ellers anbefaler, cykler med ham, lægger ham på maven, på armen osv, uden effekt. Kiropraktor har vi set, som ikke mente han kunne hjælpe. I tirsdag tog vi så til zoneterapi, skal vi igen på fredag, håber så meget det kan hjælpe ham lidt, for det er så synd for ham .

 

Håber I kan komme med lidt tips.

 

Mvh


/Maria og baby.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk