Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Mareridt om natten - 10 måneder


Jeg er mor til tvillinger på 10 måneder.

 

Den ene tvilling har siden fødslen sovet dårligt, og det er som om den ene udfordring bliver afløst af en anden. Vi har været gennem fasen hvor hun i søvne skreg (virkede som mareridt), fasen hvor hun havde omvendt døgnrytme, fasen hvor hun kun ville sove med et bryst i munden etc. Vi er netop nået til en fase hvor hun vågner 2-3 timer efter putningen og skriger til jeg tager hende med i min seng, derefter er hun enormt urolig og kaster sig nærmest rundt i sengen i 2 timer før hun falder til ro igen. Som om hun har meget uro i kroppen. Efterfølgende vågner hun hver 30 minut og skal nusses på ryggen for at sove videre.

Hun bliver uden problemer puttet om aftenen i egen seng, der siges godnat og vi går ud af rummet og hun lægger sig til at sove. Hun sover sine lurer om dagen i barnevogn udenfor og der er slet ikke samme uro. Hun taler dog en del i søvne om dagen.

Om kort tid starter jeg på arbejde igen, og min mand arbejder om natten. Jeg kan slet ikke overskue tanken om at skal tilbage på arbejde hvis hun fortsætter nætterne på den måde. Hvad kan det skyldes? Kan vi gøre noget for at træne hende i at blive i søvnen om natten?

Vh Mor til 4 haletudser
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk