Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Mange afbrydelser i nattesøvn - 6 mdr.


Hej. 

 

Jeg har endnu engang et spørgsmål.

 

For kort at beskrive min datter er hun 6 måneder, meget langt foran udviklingsmæssigt og på grænsen til hyperaktiv, idet hun altid er på farten, kravler rundt, undersøger og stiller sig op. Vil ikke ligge ned og ikke sidde stille. 

 

Hun har aldrig været en haj til at sove, men har et dejligt humør og trives fint. 

 

Hun er meget morsyg, hvilket vi arbejder på, men det resulterer i, at jeg er den eneste der må putte hende. Og det er meget hårdt synes jeg.. 

 

I løbet af dagen spiser hun grød og sover hun fra 8-10, spiser frugtmos, leger og sover igen omkring 11.30, her sover hun måske 45 minutter, kommer op spiser frokost, leger og sover igen 14.15 til 16 ca. Det kan godt variere med tidpunkterne, og hun sover forresten altid i barnevognen om dagen, og jeg går en lille tur.. Så spiser hun mos med lidt kød, leger og kravler indtil kl. 20 hvor hun begynder at gnide sig i øjnene, puttes med vælling og så starter ''showet''.

 

Hun ruller rundt, har svært ved at finde ro. Bliver ved med at rulle om på maven, sætte dig op og derefter stiller hun sig. Jeg sidder derinde, giver sut, lægger hende ned, prøver på alle mulige måder at berolige hende. Det lykkes flere gange, men så vågner hun og begynder at sige haddadadada eller blæse spytbobler og rejser sig lidt efter igen.. 

 

Har prøvet at lade hende ligge på sit værelse og brokke sig, men det ender med hun står op og græder.. 

 

Hun falder i søvn efter 1-2 timer og så sover hun kun 1 time. Så er det forfra. Dog uden mere vælling.. 1-2 timer efter sover hun igen 1 time. kl. 2 ca. ammer jeg hende, og hun falder derfor hurtigere i søvn, men sover stadig kun 1 times tid.. 

 

Mit spørgsmål går på, om der er noget jeg kan prøve at gøre anerledes? Hun er altid dødtræt om morgenen, så er sikker på hun selv kunne bruge søvnen.... 


/Den trætte mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk