Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

MOAR skal putte - Pige 2 år


Hej

Jeg skriver til jer fordi vi har en datter der kun vil puttes af mor. Vores dejlige datter er netop fyldt to år, og trives på alle områder, og udvikler sig.


Vores datter har altid været meget 'mor glad'. Hun er uden tvivl meget glad for sin far, de hygger sig og kan lege rigtig godt. Han kan bade hende (det har han heller ikke altid fået 'lov' til, men det kan han nu) og han kan gøre alt andet praktisk med hende.

 

Men når det kommer til putning, har vi bare en ekstrem ked af det pige, der græder og græder, og kalder på Moar hele tiden. Det er rigtig hårdt for os alle tre. Jeg er rigtig ked af, at vores datter skal gå i seng grædende, og jeg efter en rum tid gået op og overtaget. For jeg er også i den overbevisning, at det ikke gavner at græde sig selv i søvn. Far synes selvfølgelig det er meget frustrerende, at hun ikke kan finde ro og tryghed ved ham.

Disse dage har jeg været syg med feber, og har simpelthen ikke haft kræfter til putning, så finder vi lige pludselig ud af, vi har lidt af et problem. Hvis der er dage, hvor jeg ikke er hjemme, kan far også godt putte, men jeg er oftest hjemme. Så det sker ikke ret tit..

Vi har virkelig brug for råd til, hvordan vi kan gøre far datter putningen god??

Vores datter sover ikke hele sin nat i sin seng, og kommer som regel sidst på natten ind til os..


Vi har prøvet at forberede hende i løbet af eftermiddagen, at i aften er det far, der skal putte dig, men hun siger bare nej Moar..

Er godt klar over, det ikke er hende, der skal sætte dagsorden, men hvad gør man, når man har så ked af det et barn. Det gør virkelig ondt i ens mor hjerte.

Håber du kan give os nogen gode råd.

Vh


/Mor og far.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk