Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Klatrer ud af sengen - 2 år"Spørg os" svarer:

 

Hej Lisbeth

 

Nogle børn er i en tidlig alder rigtig gode til at klatre - og kan netop komme ud af weekendsenge og tremmesenge. Til trods for at det nærmest synes at være en umulighed, så lykkes det dem at komme op over sengekanten, der typisk når dem til brystet.

 

Men som I også har oplevet, så falder barnet og slår sig, så derfor er det slut med at sove i den slags senge, når barnet først er "brudt ud" af sengen.

 

Så jeg vil anbefale, at I køber en lav seng, evt. en der kan trækkes ud/skubbes sammen, alt efter barnets længde. Og så kan I evt. sætte en sengehest midt på sengen, men samtidig sørger for, at sengen er så åben, at barnet kan forlade den uden, at skulle over sengehesten.  

 

Held og lykke med valget af en ny seng.

 

Mange hilsner

Vibeke Samberg

Sundhedsplejerske, cand.scient.soc.

 

 

 


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk