Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kaster med servicet - 2 år


Hej,

 

Så har vi brug for jeres hjælp igen.

 

Vores dreng på 2 år er godt i gang med sin udvikling, og vi kan godt mærke, at han er kommet til sin trodsalder fase... men siden han var ca. 1 år kaster han med sin ske/gaffel, og vi er meget træt af det.

 

I nogle perioder sker det ikke særlig tit og i andre 2-3 gange per måltid hver dag. Vi har læst flere steder, at det er trodsalderen og at han afprøver alle hypoteser... Men hvad skal vi gøre?

 

Vi kan jo ikke sige til ham, kære Alexander, du må gerne kaste med gaffel... Således vi ikke bekræfter hans hypotese. Han er ene barn og får alt opmærksomheden i forvejen.

 

Vi har prøvet både at forklare ham meget stille, og med meget stærk stemme, og få ham væk fra bordet, men han fortsætter med at gøre det samme.

 

Har I nogle god råd?


/Nata.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk