Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan ikke underholde sig selv - 6 år


Hej

 

Jeg har en dejlig dreng på 6 år, omsorgsfuld og kærlig. Dog også utrolig stædig, stor retfærdighedssans. Han får utrolig meget ros i børnehaven for sin person, og det er dejligt.

 

Men vi oplever at han desværre aldrig har kunne lege eller underholde sig selv. Han kan sagtens lege med andre børn og gerne i timevis. Men er der ingen legekammerater, eller jeg syntes der har været for meget fart på i løbet af ugen, og mener at vi lige holder en pause med legekammerater - kommer problemerne...

 

Han kan simpelthen ikke underholde sig selv og har aldrig rigtig kunne det.

Kun hvis jeg finder et puslespil frem og selv er med eller kigger på.  iPad og fjernsyn er det eneste som kan få ham til at "være for sig selv" ellers hænger han konstant på de voksne og søger aktivitet den vej igennem...

 

Har forsøgt at sætte ham i gang med LEGO osv, men han mister interessen efter 5 min.

 

Jeg inddrager ham næsten hver dag i aftensmaden, og han nyder at være med og vi laver den sammen.

 

Vi er nu nået til et punkt hvor det er ret frustrerende en hel weekend eller i sommerferien, at han ikke kan lege lidt selv, bare en gang i mellem.

 

Har virkelig brug for at godt råd til .... 


/She.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk