Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan han have forstoppelse? 6 uger


Hej Else.

 

Jeg har en lille dreng på 6 uger, han har ikke haft afføring i 2 1/2 døgn nu. Han har en del ildelugtende prutter, og han er meget ulykkelig og helt utrøstelig. Han virker meget forpint og har siden i går skreget det meste af hans vågne timer - hvilket han normalt aldrig gør.

 

Jeg har forsøgt "at cykle" meget med hans ben, massere hans mave, putte ham i bad osv.
Han kan godt sove, men virker også til at blive udmattet af at skrige. Han har ikke spist så meget som han plejer, det virker som om han mister fokus pga mavekneb.

 

Nogle gange piver han bare som om noget virkelig er smertefuldt. Normalt har han afføring min. 1-2 gange dgl. Og han plejer at være meget veltilpas og kun skrige når han er sulten, træt eller vil skiftes. Han har ikke feber.

 

Kan han være forstoppet og er der andet vi kan gøre for ham? Og er han måske forstoppet?

 

Min søn bliver kun ammet og får ikke modermælkserstatning.

 

DBH


/Nadja.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk