Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kampen ved sovetid - Dreng 8 mdr.


Hej

Jeg har en dreng på snart 8 mdr. Som bare ikke vil lægge sig til at sove om aftenen selvom han er træt.. Synes at have prøvet alt jeg kan komme i tanke om, ritualer, sove i egen seng på eget værelse, sove i egen seng mit soveværelse, sove hos mig. Tidligt seng, sent seng, lagt ham ind og først gået tilbage ind når han græder. Være hos ham til han virkede som om han sov.. Det er en kamp hver aften, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Om dagen falder han i søvn rigtig let i hans barnevogn, dog kun hvis det er i barnevognen.


Håber virkelig I har et råd til, hvordan jeg får ham til at sove uden at det er en kamp. For han sover i forvejen ikke igennem heller..

Hilsen 


/En meget træt og frustreret mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk