Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvordan fjerner jeg arp?


Hej,

 

Min søn på 2 måneder har fået arp … eller han har nok haft det hele tiden. Jeg spurgte lægen om det var arp, og hun sagde, det var mælkeallergi, og at det selv gik væk.

 

I går spurgte jeg så min sundhedsplejerske, som sagde det var arp og jeg skulle bruge olie, tættekam og til sidst fjerne det ved at vaske håret.

 

Det har jeg så gjort, men lugten er bare blevet værre. Det lugter virkeligt grimt. Dertil har min søn været mere ked af det i dag, og jeg tænker, om det kan skyldes, at der er noget der irriterer ham i hans hårbund? 
 

Jeg har været forsigtig, da jeg fjernede det, og han sagde ikke noget til det, men fjernede heller ikke det hele, da der er meget, så jeg må gøre det over nogle gange.

 
Er det normalt at arp lugter så grimt, eller skal jeg kontakte vagtlæge eller vente til egen læge efter ferien?
 
Mvh. 


/Tina.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk