Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvordan får vi en rytme? - dreng 14 uger


Hej.
 
Jeg har nogle ting jeg går og bøvler med her hjemme.

 

I juli fødte jeg en lille dreng, han er nu 14 uger gammel. Vores problem her er, at jeg simpelthen ikke kan få ham til at give slip til søvnen.

 

Han vil kun sove i mine arme, og alligevel skal der skriges inden, hvis jeg lægger ham fra mig, så starter det hele igen. Hvis jeg prøver og lægge ham ned helt fra starten for at begynde et putteritual, så stivner han fuldstændig og skriger og græder, basker med arme og ben og stopper ikke, før jeg igen tager ham op. Har prøvet at gentage processen med at trøste ham og så lægge ham igen, men han er fuldstændig hysterisk.

 

Så det ender med jeg igen bære rundt på ham og lader ham sove i mine arme. Ved ikke om ham stadig er for lille til et putteritual, har læst det er efter 4 mdr.’s alderen? Jeg synes det er rigtig svært. Han har ikke nogen fast rytme endnu, han er vågen max en time- halvanden, og så er han igen træt. Han sover nogle små lure, hen af dagen. Men nu faktisk også om natten, han har altid sovet 3 timer i træk, spise og det, og så igen. Det har han også gjort om natten.

 

Men nu vågner han næsten hver time. Jeg ammer men ikke fuldt ud, jeg er nød til at give erstatning ved siden af, da jeg ikke har nok. Spørgsmålet er, om han bliver mæt af mælken jeg har om natten? Eller om jeg skal stoppe helt og bare give flaske. Han er også meget urolig ved mine bryster og skal kæmpe mere, som han nok ikke helt kan finde ud af.? Hvad skal man gøre med sådan en lille pus 😢

 

Mvh


/Therese.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk