Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvad gør jeg ved min datters vrede? -10 mdr.


Hej.

 

Jeg har en dejlig datter der lige er blevet 10 måneder. Hun har altid været et meget 'nemt' barn, sov igennem fra starten, spiser godt og er altid glad og mild. Her de seneste par uger er hun begyndt at vise mere og mere selvstændighed, hvilket jeg formoder er en god ting. Men samtidig kan hendes vilje, nogle gange munde ud i at hun river, kradser eller slår mig. Det sker hvis jeg tager noget fra hende hun ikke må lege med (min telefon for det meste) eller fjerner hende fra noget (f.eks. hvis hun river vores hund i pelsen).

 

Hun bliver meget hidsig og sur, gør sig helt stiv i kroppen og nogle gange er det så, hun slår/river/kradser mig i ansigtet.  

 

Når hun gør det siger jeg bestemt 'nej', hvorefter hun kigger meget indgående og vredt på mig. Jeg siger ikke andet end 'nej', da jeg tænker at hun alligevel ikke vil forstå en videre forklaring. Hun forstår godt 'nej' i andre situationer, så jeg tror godt, hun forstår budskabet. 

 

Mine spørgsmål er så; Er det en del af hendes udvikling (en fase)? Hvordan håndterer jeg det bedst når hun slår? Hvordan håndterer jeg i det hele taget bedst sådan et 'raseri-anfald', uanset om hun slår eller ej?

 

På forhånd tak.

 

Mvh 


/M.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk