Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun vil ikke sove om aftenen - 10 mdr.


Hej Else og Vibeke.

 

Vores datter på snart 10 mdr. er begyndt at sove meget dårligt om natten. Hun har ellers været rigtig dygtig til at sove om natten og har ikke spist fast om natten siden hun var ca. 10 uger.

 

Hun var blevet dygtig til at falde i søvn selv på hendes værelse, vi har anvendt se-til-metoden, og været inde hos hende hvert 3. minut, stort set uden gråd til hun falder i søvn.

 

Men nu kan vi ikke forlade rummet før hun sover, ud over at det er blevet svært for hende at falde i søvn, vågner hun om natten. Hun vågner typisk to gange, den første gang ved 23.30 tiden plejer hun bare at skal have sutten. Men den anden gang ved 2.30 tiden kan det tage op til 3 timer at få hende til at falde i søvn igen.

 

Vi har forsøgt at sidde med hende, tage hende ind i vores seng og se-til-metoden, hun får også en flaske på det tidspunkt, men ingenting hjælper. Vi synes vi har prøvet alt og ved ikke hvad vi skal gøre for at få en bedre søvn.

 

Håber i kan hjælpe med et godt råd eller to.

 

Mvh.


/Sidse.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk