Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun vågner op i rædsel! - 16 mdr.


Hej Else.

 

Jeg har tidligere haft stor glæde af dine råd, tak, så derfor skriver jeg igen.

Vores datter er nu 16 mdr. Hun fik i midten af september sine 4 kindtænder i løbet af 1 uge (det gjorde hun også med hjørnetænderne), så det var en hård periode for hende, hvor hun havde svært ved at spise, var pjevset og sov meget dårligt om natten.

 

Siden da har haft episoder hver nat, hvor hun nærmest panik-agtigt og meget højt skriger, selvom hun sover. Når vi prøver at ae hende på ryggen for at berolige hende og hjælpe hende til at sove videre, så bliver hun mere "panikken" og græder mere og begynder at vende sig kraftigt rundt i sengen. Det samme sker hvis vi forsøger at tage hende op for at trøste hende.

 

Ofte falder hun først til ro, når hun vågner op, og så kan hun puttes igen. Har du noget bud på hvorfor hun reagerer sådan og hvordan vi bedst takler det?


Et andet tema som vi overvejer er, hvornår vi bør ophøre med godnat flasken 150ml MME? hun vejede ved 15 mdr. 10,4kg og var 83 cm, hun følger sin egen kurve, spiser fint og er meget aktiv.

 

Hvornår er det tid til at fjerne godnatflasken og hvorledes gør vi det bedst?

 

På nuværende tidspunkt får hun flaske mens vi synger godnatsang og så sover hun stort set når hun bliver lagt over i sengen. Hun bliver puttet kl. 18.30 og sover til kl. 6 hvor vi skal op.

 

Hun er træt når vi putter hende, men er det for tidligt ift. hendes alder?

Håber du kan hjælpe mig.


/R.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk