Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Putter alt i munden - vuggestue ligeglad - 10 mdr.


Hej, 

 

Jeg har læst, at man skal undgå at give sojaprodukter til spædbørn pga. østrogenlignende stoffer, men i mit barns vuggestue får børnene bønnepostej lavet på sojabønner. 

 

Desuden undrer vi os lidt over, at man hele tiden hører, at små børn ikke må putte f.eks. skruelåg og små dele fra legetøj i munden. Mit barns vuggestue er en integreret institution.

 

Jeg har set, at de tit går hen og leger med legetøj uegnet til børn under 3 år, f.eks. små legetøjsbiler. Mit barn har en stor tendens til at putte alt i munden og vil sluge det.

 

Vi har tit set det herhjemme og ude på tur, f.eks. græs, krummer, sand, sten, så man skal hele tiden holds øje med det.

 

I vuggestuen er de også ude på legepladsen hver dag, og det er nærmest umuligt at holde øje med så mange børn, og når de tager børnene ind, er det også på skift, så nogle sidder alene udenfor, indtil de voksne kommer tilbage. 

 

Vi har nævnt det med at putte alt i munden for pædagogerne, men de siger kun, at sådan udforsker de små verdenen. Hvordan skal vi forholde os til det? 

 


/VN.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk