Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hjælp til søvnen efterlyses - 9 måneder.


Hej Else

 

Jeg er snart meget desperat efter hjælp!

Jeg har en dejlig sund og rask søn på 9 mdr. Han spiser, som han skal, og er ellers en glad dreng sim trives fint.

 

Vi har siden fødslen haft bøvl med søvnen, og det fortsætter! Han har ingen søvnrytme, så jeg kan ikke rigtig fortælle, hvordan han sover. Han sov fra han var 4-6 måneder i sin tremmeseng, når jeg lagde ham, og jeg kunne mærke, han var træt. Det er han så holdt op med og vil udelukkende sove ved brystet.
 
Han har heller aldrig været den store tilhænger af sutten, men han brugte den, når han skulle sove - og det har han også droppet nu og vil slet ikke tage sutten.

 

Han er også begyndt at sove med mig, for ellers sover han ikke. Han vågner hver halve time, hvis jeg lægger ham i tremmesengen. Når han så sover med mig, kan jeg ikke sove, fordi han selvfølgelig fylder det hele.

 

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er træt af at gå rundt som en zombie og være konstant søvnig og udmattet. Håber virkelig du kan hjælpe mig med nogle gode råd.

 

Hilsen


/Esra.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk