Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hjælp til nye puttevaner uden slynge - dreng 8 mdr.


Hej Vibeke.

 

Jeg har en søn på 8 måneder.. Han er i god trivsel, spiser godt og sover godt..


 

Om dagen vil han kun puttes, hvis vi slynger ham i sin slyngvugge eller kører ham i barnevognen .. Ligeledes kan han kun sove, hvis han har en stofble over hovedet .. Hiver han den af, er han lys vågen med det samme ..
 
Han er født 4 uger før termin og har fra fødslen haft behov for at have stofbleen over hovedet, da han ellers har været fokuseret på alt andet end at sove..

 

Han skal snart i dagpleje og jeg er lidt små bekymret for hans sove vaner og om der er ressourcer til at få ham til at falde i søvn..

 

Til natten kan vi putte ham uden stofbleen.. Måske pga mørket ? Vi har altid haft forholdsvis let ved at putte ham til natten .. Men i øjeblikket skriger han panisk når vi putter ham .. Han stopper først, når vi tager ham op.. Vi gentager dette indtil han falder i søvn .. Det kan let vare en time..

 

Håber du kan vejlede mig i, hvordan vi lære ham at falde i søvn selv og uden at blive slynget/gået med ..

Ved ikke om vi kan vænne ham af med stofbleen.. Er bange for at ikke bliver skærmet af til at sove ..

På forhånd tak ..

 

Mvh


/Kris.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk