Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hjælp til nattesøvnen - 1 år


Hej Else.

 

Jeg håber du kan hjælpe med råd ang. min 1 årige søn og hans nattesøvn..

 

Han vågner mellem 2 - 6 gange om natten.. Hvis det kun er 2 gange, betyder det, at han er vågen I flere timer af gangen og tror bestemt, det er tid til at stå op.. Og jo flere gange han vågner, jo kortere tid er han så til gengæld vågen.. De sidste mange nætter har det været 3-4 gange han er vågnet og ved 2-3 tiden er han så vågen Ca 2 timer foruden de andre gange hvor han skal have sin sut.. Er ikke på barsel mere men er i skole, og det er virkelig svært at koncentrere sig fuldt ud med mangel på søvn.

Vores dag ser Ca. sådan her ud..

 

6-6:30 står vi op alt efter hvornår han selv vågner
Skifter ble og han leger lidt og spiser så ved 7 tiden
Han spiser godt og har altid gjort.. En voksen portion cheesey neutral 1% med knust all bran i. I tøjet og så ellers af sted med dagpleje kl. 7:30
Han kommer ud og sove ved 9 tiden Ca. og igen ved 12 tiden.. Han spiser ikke så meget middagsmad kvart- halv rugbrød.
Ved 16 tiden bliver han hentet af enten mig eller min mor (hvis jeg har sent fri) han trives i dagpleje.
Ved 17-18 tiden spiser vi igen En god stor portion af vores mad.. Og så et bad bagefter.. Han er ikke fan af at skulle op fra badet, så det er tit i gråd Selvom han selv går tegn til at ville op

.
Han sidder så og slapper lidt af hos mig efterfulgt af en lille tår vælling og så direkte i seng.. Han er vågen lidt og snakker, men lægger sig ellers selv pænt til at sove.. Kl. 22 vågner han hvor jeg giver ham sutten, og han lægger sig.. Og derfra starter de 2-6 opvågninger..

 

Har prøvet i en periode at have ham hos mig hele natten i håb om at det var noget trygheds relateret, men det hjalp ikke..

 

Han sover som oftest i hans egen seng med mindre, jeg slet ikke kan overskue alt det løberi om natten..

 

Jeg sover inde på hans værelse.

 

Håber du kan se hvad jeg gør forkert, eller bør ændre for at vi kan få en ordentlig nattesøvn.


Hilsen 


/X.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk