Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hans gråd går gennem marv og ben - 10 uger


Hej,

 

Jeg har et spørgsmål ang, min søn, som er 10 uger gammel.

 

Lige siden han blev født (som skete ved akut kejsersnit med besvær ved at få ham ud) har han, når han græder, haft et skrig der simpelthen går gennem marv og ben. Alle jeg kommer i nærheden af, nævner det (selv fagpersonnel).

 

Jeg er i tvivl, om det er normalt (han er slet ikke så gammel, så han har opdaget sin stemme, men han skriger enormt højt). Det er ikke sådan at han skriger og græder hele tiden, men når han gør det, kan det høres.

 

Jeg vil bare høre om I kender til det i den alder, for det hæmmer mig, da jeg ikke tør tage ham med nogle steder (blandt andre mennesker), og ville meget gerne have ham til baby svømning og baby rytmik.

 

Årsagen til hans skrig kan godt findes (enten har han skidt eller tisset igennem, eller er sulten eller har en bøvs i klemme), men han når altid op i enormt høje toneleje, før end jeg kan få ham ammet, skiftet eller bøvset af. Så det er ikke årsagen, der er problemet, men simpelthen at det er så højt.

 

På forhånd mange tak for hjælpen.

 

Mvh.


/Winnie.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk