Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han vågner klokken 5.00 - Hvad gør vi?


Hej!

 

Vi har en søn på 1 år, som stor trives. Han er en sund og rask dreng på 73 cm og 10.3 kg.


Han har aldrig fejlet noget og altid været utrolig nem. Han har altid spist godt og sovet godt. Han startede i vuggestue her d. 1 juli og storetrives deroppe - meget bedre end forventet. Så alt er faktisk godt.

 

Så mit spørgsmål kan nok godt virke forvirrende, for idet at vi har en sund og rask dreng der trives burde der vel ikke være noget. Og dog!

 

Han er begyndt at vågne HVER nat mellem 4-5 og er frisk?! Han vil simpelthen ikke sove mere, eller! Vi kan mærke på ham at han er træt for tit og ofte kan man få ham ik at sove igen, men kun hvis vi tager ham op i vores arme. Lige så snart vi lægger ham fra os så vågner han igen?!

 

Det skal lige siges, at da han startede med agt vågne op her så gik der ikke mere end 10 min så lavede han i bleen. Han har altid haft rigtig god afføring og laver oftest 4-5 gange dagligt!

 

Vi syntes at alt for kl 05:30-6 er alt for tidligt, for da vi også er ved at arbejde hen mod 1 lur om dagen så er det ikke holdbart at han vågner så tidligt, da han jo som regel kommer ud og sover igen allerede kl 8.00. Og det er midt i afleveringen i vuggestuen.

 

Vi læste lidt på nettet frem og tilbage og fandt frem til at det evt kunne være toddlers diarré?! Så ændrede vi på hans kost (fik ikke frugt og sundt brød (kun Hvidt brød)) det synes vi jo heller ikke er holdbart, da vi har en søn som elsker frugt. Og vi går meget op i at han får de rigtige vitaminer og mineraler. Det resulterede i at han ikke vågner op for at lave i bleen mere men bare vågner nu? Så tænker ikke at det har noget med hans opvågning at gøre?


Han afføring er mere normal nu og han laver kun 2-3 gange dagligt nu!

 

Han har førhen sovet fint til kl 06-07 uden problemer? Det startede omkring maj måned, og det har stået på siden. Har vi bar et lille a-menneske eller hvad tænker I?

 

Er der noget vi skal ændre på?

 

Det skal lige siges at vores søn har krudt i måsen og er en rigtig dreng.


Han kravler rundt og udforsker verdenen og er ikke bange for at tumle afsted. Han går næsten.

 

Kh.


/Storms mor

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk