Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han tisser i sengen - 5 år


Kære fagpanel.

 

Vi har en dejlig dreng på 5 år og 3 mdr. Han er kvik og frisk, så ingen bekymringer der.... eller næsten ikke.

 

Han har været ble fri om dagen siden han var 2 år og 8 mdr. Har stort set aldrig haft uheld i dagtimerne. Har bruger fortsat ble om natten. Vi har ham ude og tisse, inden vi går i seng, men alligevel tisser han så meget, at det går igennem ble osv., så den står ofte på skift af sengetøj om morgenen.

 

Vi begrænser indtag af væske til aftensmaden, og han får ikke yderligere om aftenen. 

Han har i perioder tør ble. Sidst var det i forbindelse med en halsbetændelse (penicilin behandling) + skoldkopper, men nu er de våde nætter vendt tilbage.

 

Han er selv rigtig ked af at være våd om morgenen og meget stolt, når den er tør.

 

Vi ved ikke helt om dette har sammenhæng til, at han sover meget uroligt om natten. Vi har det på fornemmelsen. Han vågner ikke, men går for det meste ind i vores seng eller ind på sofaen for at sove, for det meste i søvne. Han slår kolbøtter fra den ene side af sengen til den anden, også i hans egen seng.

 

Hvis vi bare kunne lade ham beholde bleen om natten, og han på den måde var tør uden på om morgenen, var problemet ikke så stort. Han siger ikke noget til at få bleen på, men tænker jo om man ikke han hjælpe ham på anden måde? 

 

Dog var han lidt ked af at skulle have den med på overnatning med børnehaven.

 

Har drøftet det med egen læge, han mener ikke, der er et problem, før om et par år.

 

Glæder mig til at høre jeres mening omkring vores lille problem.

 

På forhånd tak.

 

Hilsen 

 


/ Berit.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk