Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han skal HELT af med bleen - 4 år


Kære sundhedsplejersken.dk

 

Jeg har et spørgsmål ang vores søn på 4 år og vælger lige at sende det til jeres mail, da det var svært at vurdere, hvem af jer, der evt har en viden/erfaring, vi kan bruge.

 

Vores søn har været blefri i ca et år nu lige på nær, når han skal af med afføring. Han kommer selv og beder om at få ble på, fordi det er det han er mest tryg ved. Vi har nu i en periode over nogle måneder snakket med ham om, at det er ved at være tid til at gå på toilettet, når han skal af med afføringen. han kommer hele tiden med modargumenter og vi har prøvet at lade ham sidde på toilettet, mens vi læser bøger, synger osv. Nogle gange om til en halv time og så går han direkte hen og får en ble på og så kommer afføringen med det samme.

 

Vi har prøvet med gulerodpædagogikken og det har ingen effekt på ham overhovedet - får bare et fint modsvar : "så får jeg bare brandbilen, når jeg er lige så stor som dig mor!"

 

Mit spørgsmål til jer er så : Hvor meget skal vi køre på/presse ham yderligere til at bruge toilettet ? for har er efterhånden også en stor dreng at få på puslebordet. Kan det være fordi han simpelthen ikke er klar til det endnu eller har I et godt råd ?

 

På forhånd tusind tak for jeres tid

 

 

Med venlig hilsen 


/Heidi.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk