Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han er blevet svær at putte - 13 måneder


Hej Else.

Jeg skriver til dig da vi har en dreng på 13 måneder som vi har utrolig svært ved at få til at falde i søvn om aftenen, i de første 11 måneder af hans liv har han været utrolig nem at putte. Vi lagde ham i seng og sagde godnat og derefter falde han selv i søvn.


Men siden han er blevet et år, er det blevet en stor udfordring for ham at finde ro. Og hvis vi går græder/skriger han. Hvis vi sætter os hos ham, begynder han at kravle rundt og grine. Det er ved at være rigtig frustrerende. Vi ved ikke hvad vi skal gøre for, at han finder ro.


Det kan tage alt imellem 30 min-2 timer før han falder i søvn. Han står op kl. 6.15 hver dag og kommer i dagpleje 6.45. Han sover stadig to lure ovre i dagplejen. Han spiser rigtig godt og er ellers en rigtig glad og aktiv dreng. Han går ikke endnu men er begyndt at rejse sig op af alle ting. Jeg ved ikke, om det kan have nogen indflydelse.


 

Håber du har nogle ideer til hvad vi kan gøre.

 

Mvh.


/Kathrine.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk